ag vosselaar

Open-huis-dagen in Vosselaar op 19 en 20 oktober

Gepubliceerd op: 1 oktober 2024

Welkom in in deze afgewerkte woning!


Het afgelopen opendeur-weekend in Vosselaar was een groot succes. We mochten heel wat geïnteresseerde bouwheren rondleiden en kregen bijzonder positieve reacties van mensen die geïnspireerd geraakten door de woning en onze werkwijze.

Hebt u dit gemist en bent u benieuwd hoe Arkana te werk gaat bij het ontwerpen en bouwen van een nieuwe woning? We openen opnieuw de deuren van deze woning in Vosselaar op:

Locatie: Hoberg 14 B, 2350 Vosselaar


IK WIL EEN AFSPRAAK VOOR EEN BEZOEK IN VOSSELAAR OP 19/10


Levensloopbestendig wonen

Bij het ontwerpen van deze woning werd er alvast rekening gehouden met verschillende levensfases, en werd er onder meer een personenlift geïntegreerd. Mits de nodige aandacht voor levensloopbestendig wonen creëer je een comfortabele woning waar je lang van kan genieten, en vermijd je meerkosten achteraf. Bovendien heeft een flexibele woning een positieve invloed op de marktwaarde van je woning. 

Ook qua energieprestaties is deze BEN-woning klaar voor de toekomst, met een E-peil 7 en een S-peil 27. Men geniet dus onmiddellijk van een bijzonder lage energiefactuur.

Om u goed te kunnen informeren maken we graag ruim de tijd vrij voor een rondleiding alsook persoonlijk bouwadvies. U kan dus geheel vrijblijvend een afspraak maken met een bouwconsulent op zaterdag 19/10. Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging met vermelding van het exacte tijdstip.

Springt u liever binnen op zondag 20/10? Dan bent u welkom tussen 10u en 17u, en hoeft u geen afspraak te maken.

Tot binnenkort,

bouwteam ARKANA










Lees meer nieuws