image00004

Open-huis-dagen in Kasterlee op 21 en 22 september

Gepubliceerd op: 22 augustus 2024

Wilt u graag een afgewerkte laagbouwwoning bezoeken?


MAAK DAN HIER UW AFSPRAAK


Op 21 en 22/09 kan u inschrijven voor een rondleiding in deze laagbouwwoning in Kasterlee.


Heeft u bouwplannen en zoekt u inspiratie voor een woning waarin u zorgeloos oud kunt worden? Bezoek dan onze open-huis-dagen in Kasterlee op 21 en 22 september en ontdek deze volledig afgewerkte laagbouwwoning.

Volledig op maat van jonge zestigers Pascal en Mai werd een moderne generatieproof woning ontworpen met veel aandacht voor toegankelijkheid en levenslang wonen. Zo zijn er bijvoorbeeld extra brede deuropeningen voorzien, en is er voldoende circulatieruimte zodat men op iedere leeftijd comfortabel kan wonen.

Zodra het ontwerp op punt stond, werd een reeds bestaande energieverslindende woning gesloopt, om plaats te maken voor een nul-energiewoning met een indrukwekkend E-peil van -14. 

Het verlaagde BTW-tarief van 6% voor de sloop en hernieuwbouw is hierbij een mooi voordeel. En met een indrukwekkend E-peil van -14 genieten de bewoners tevens levenslang van een bijzonder lage energierekening.

Wenst u advies over uw persoonlijke bouwwens? Tijdens onze open-huis-dagen komt u alles te weten over het bouwtraject met Arkana en hoe wij uw woondromen kunnen realiseren. 

IK WIL GRAAG EEN RONDLEIDING

Aangezien de woning intussen reeds bewoond is, organiseren we de bezoeken in kleine groepen die worden rondgeleid. U ontvangt van ons na inschrijving een bevestiging met de volledige adresgegevens en het exacte tijdstip waarop we u verwachten.

Lees meer nieuws